Infolinka 0905 908 540 Otvarácia doba 8.00-16.30 Prestavka 12.30-13.30

REMAL COLOR- natónovaná vnútorná farba 2kg+ 0,5 kg mix farieb NOVÝ

Kód: 6575/130 6575/140 6575/230 6575/280 6575/530 6575/650 6575/730 6575/190 6575/200 6575/590 6575/790 6575/890 Zvoľte variant
Neohodnotené
€6,92 €5,77 bez DPH
Skladom (3 ks) Skladom (1 ks) Skladom (3 ks) Skladom (1 ks) Skladom (2 ks) Skladom (3 ks) Skladom (3 ks) Skladom (3 ks) Skladom (3 ks) Skladom (2 ks) Skladom (3 ks) Skladom (3 ks) Zvoľte variant
remal odtiene
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

REMAL COLOR je vodouriediteľná natónovaná maliarska farba.

Detailné informácie

Podrobný popis

Výborne kryje, je paropriepustná a oteru vzdorná. Používa sa v interiéroch na maľovanie omietok, betónu, sadrokartónu, cetris dosiek, drevotriesky a sanačných omietok.

Nesúdržné, hrubé vrstvy starých náterov je potrebné oškrabať. Na vyrovnanie dier, trhlín a nerovných plôch použijeme REMAL STIERKU. Z trhlín väčších rozmerov je potrebné odstrániť nesúdržný materiál a na vyplnenie použiť akrylátový tmel. Po jeho zaschnutí použijeme na vyrovnanie REMAL STIERKU. Po zaschnutí a prebrúsení sa podklad ľahšie pretiera maliarskou farbou. Na problémové miesta (fľaky od zamoknutia a pod.) je vhodné použiť izolačný REMAL FLEK-STOP. Príliš nasiakavé, prašné a nesúdržné podklady je potrebné najprv napenetrovať (spevniť) vhodnou penetráciou, napr. REMAL, BARLET alebo SOICRAT. Teplota podkladu a prostredia pri natieraní nesmie klesnúť pod 5 °C.

Odporúčaný náterový postup

Natierajte farbou zriedenou v pomere 1 diel farby a 0,1 až 0,2 dielu vody v jednej alebo v dvoch vrstvách štetkou, valčekom alebo striekaním. Pred náterom odtieňov citrónová, banán, mango, marhuľa a broskyňa odporúčame kvôli zvýšenému krytiu zjednotiť farebnosť podkladu 1x náterom bielou maliarskou farbou REMAL PLUS. Svetlejšie odtiene môžeme pripraviť zmiešaním s bielou maliarskou farbou (napr. REMAL SNEHOBIELY). Ďalšie vrstvy nanášajte najskôr po dokonalom zaschnutí.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: