Otvarácia doba 8.00-16.30 Prestavka 12.30-13.30

EXTRA CUT leštiaca pasta na renováciu epoxidovej živice 0,5kg

Kód: 12695
Akcia
Neohodnotené
€35,99 €29,99 bez DPH
Vypredané

Hrubá leštiaca pasta na renováciu epoxidovej živice.  

Detailné informácie

Podrobný popis

EXTRA CUT je určený na renováciu živice. Je to pasta s vysokou reznou silou a proces renovácie je tak rýchly. Pastou EXTRA CUT je možné renovovať akékoľvek výrobky a povrchy z epoxidovej živice. Jedálenské stoly z epoxidovej živice, dekorácie zo živice, podtácky, povrchy nábytku zaliate epoxidom, kuchynské a pracovné dosky zaliate epoxidovou živicou, epoxidové šperky. Je možné ju použiť aj na jemné defekty živice - napríklad matné fľaky, ktoré vznikajú v priebehu vytvrdzovania epoxidovej živice vplyvom vlhkosti. EXTRA CUT odstraňuje povrchové zažltnutie, povrchovú oxidáciu a jemné škrabance. Vytvára dokonalo lesklý povrch a obnovu pigmentov a farieb.

Pracovný postup ručne:

Navlhčenou handričkou z mikrovlákna. Pastu dobre premiešajte a naneste v dostatočnom množstve na handričku. Leštiace pohyby vykonávajte rovnomerne tam a späť. Otrite čistou handričkou z mikrovlákna. V prípade potreby postup opakujte.

Pracovný postup strojovo :

Použite oranžový stredne tvrdý leštiaci kotúč. Naneste dostatočné množstvo pasty a začnite leštiť pri malých otáčkach 800 ot/min, po chvíli zvyšujte otáčky až do 1500 ot/min. Leštenie vykonávajte rovnomerne, krížom . Nakoniec zotrite čistou handričkou z mikrovlákna. 

Využitie:

  • renovácia povrchu vytvoreného z epoxidovej živice 
  • renovácia povrchov výrobkov z epoxidovej živice 
  • odstránenie jemných škrabancov na ploche jedálenského stolu z epoxidovej živice
  • odstránenie jemných škrabancov na kuchynskej doske zaliatej epoxidom
  • odstránenie jemných škrabancov na podtáckoch z epoxidovej živice
  • odtstránenie jemných škrabancov na dekoračných predmetoch z epoxidu
 
 

Dodatočné parametre

Kategória: Brúsenie, leštenie a lakovanie
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: