Otvarácia doba 8.00-16.30 Prestavka 12.30-13.30

Belinka Oil Food Contact 0,5L

Kód: 2201
Neohodnotené
€11,25 €9,38 bez DPH
Skladom (2 ks)

Belinka Oil Food Contact je bio impregnácia zložená z rafinovaných rastlinných a minerálnych olejov s pridaním aromatických olejov a iných prísad pre ochranu drevených povrchov v interiéri. Olej je vhodný pre drevené povrchy, ktoré sú v kontakte s potravinami alebo určené na prípravu a podávanie jedál.

Detailné informácie

Podrobný popis

Používa sa na impregnáciu a údržbu masívnych a dyhovaných drevených plôch, ktoré sa používajú na prípravu a podávanie jedál (kuchynský stôl, stolík, servírovací vozík atď.).

Povrchy ošetrené Belinka Oil Food Contact musia byť vždy ošetrované tým istým výrobkom. Povinné intervaly ochrany závisia od typu dreva, mechanickej záťaže a vystaveniu vlhkosti. Kuchynské jednotky, ktoré sú vystavené vyššej vlhkosti, sa musia ošetrovať pravidelnejšie.

Belinka oleje sú vyrobené z prírodných zložiek a sú šetrné k zdraviu a životnému prostrediu.

 

-bezfarebná bio impregnácia

-ochrana drevených povrchov, ktoré prichádzajú do kontaktu s jedlom

-mpregnácia sa absorbuje hlboko do dreva a vytvára povrch vodeodolným

Zloženie: rastlinné a minerálne oleje a prísady. Spotreba: 50–100 ml/m2 povrchu dreva (závisí od druhu, nasiakavosti a opracovania dreva a od spôsobu nanášania). Schnutie: 24 hodín (za normálnych podmienok, T = 20 °C, relatívna vlhkosť vzduchu 65 %). Pri nižších teplotách alebo vyššej relatívnej vlhkosti vzduchu sa doba schnutia predlžuje. Čistenie náradia: s vodou, saponátom alebo priemyselným liehom. Skladovanie: v originálne uzatvorenom obale pri teplote 5–30 °C. Bod vzplanutia: nad 100 °C. Jednotky balenia: 0.5 l

Varovanie:

Olejom nasiaknuté handry je nutné po použití namočiť do vody alebo spáliť, v opačnom prípade môže dôjsť k ich samovznieteniu.

Dodatočné parametre

Kategória: Belinka
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: